Belgisch hardsteen, historisch en oerdegelijk

Belgisch hardsteen vloertegels zijn zowel historisch verantwoord als toekomstbestendig. Dit product wordt al heel lang gebruikt en is dan ook vaak terug te zien in monumentale gebouwen. Dat is niet voor niets. Vanwege de oerdegelijke kwaliteit gaan ze ook heel lang mee en worden ze door het gebruik alleen maar mooier.

Belgisch natuursteen kan een kras prima verdragen. Tegel en Natuursteen Brabant heeft een flinke sortering Belgisch hardsteen tegels. Deze zijn over het algemeen uit voorraad leverbaar.

Moeten we de tegelvloer van Belgisch hardsteen van uw voorkeur desondanks bestellen, dan heeft u deze heel snel in huis. U kunt bovendien met ons afspreken dat wij ze dan ook meteen leggen. Kom kijken bij ons in Udenhout, waar we nog veel meer vloer- en wandtegels hebben. Wellicht is er een mooie combinatie mogelijk met uw Belgisch-hardsteen tegel. Onze deskundige medewerkers laten u graag zien wat de opties zijn.

Tevens verzorgen wij op maat gemaakt zaagwerk, zoals hardstenen dorpels en vensterbanken. Maak vandaag nog een afspraak voor een bezichtiging in onze showroom.

Enkele Belgisch hardsteen voorbeelden