Leg leisteen buiten van Tegel en Natuursteen Brabant

Wie tegels van leisteen buiten het huis wil leggen, moet beslist eens een kijkje gaan nemen bij Tegel en Natuursteen Brabant. Als specialist in de verwerking van natuurstenen producten, kunnen wij u zeker van dienst zijn. Leisteen is een gelaagde steensoort en daardoor één van de mooiste.

Uw terras wint er zeker door aan kwaliteit. Steeds meer mensen kiezen voor leisteen buiten. Deze tegels zijn slijt- en kleurvast en kunnen prima tegen winterse temperaturen. Bovendien hebben ze een unieke structuur: geen leisteen buitentegel is hetzelfde.

Dat komt doordat deze steensoort bestaat uit lagen op elkaar, die gespleten worden. Hierdoor hebben ze een stroef oppervlak, zelfs als het regent. Kom kijken bij ons in Udenhout! We vertellen u er graag meer over.

Misschien wilt u ook nog andere buitentegels van Tegel en Natuursteen Brabant zien? We hebben zowel keramische als natuurstenen exemplaren. De prijzen zullen u vast en zeker bevallen. Onze grote voorraad bevat verschillende kwaliteiten en prijskaartjes.

Impressies van leisteen buiten