Natuursteen maatwerk

Ook voor maatwerk bent u bij Tegel en Natuursteen Brabant aan het juiste adres. Aanrechtbladen graniet, marmer, composiet of keramiek, vensterbanken of dorpels in Belgisch Hardsteen. Complete maatwerk badkamers vervaardigd uit grote platen behoren ook tot de mogelijkheden.

De warmte en klasse van natuursteen is ongeëvenaard. Een marmeren of granieten wand, een uit grote platen gemaakte badkamer of keukenblad in graniet , composiet of keramiek.

Dergelijke elementen zorgen voor stijlvolle accenten in een interieur. Wij inspireren u graag met onze selecte materialen die we vaak ter plaatse in de steengroeven met zorg uitkiezen.

Wij werken hiervoor samen met gerenommeerde leveranciers zoals bv Stocchero Attilio en Antolini uit Italië. Voor Belgisch Hardsteen werken we o.a. samen met de toonaangevende groeve van La Pierre Bleue Belge in België.

Zagerij & zaagtechiek

Omdat we beschikken over een eigen zagerij kunnen we alles op maat maken en snel leveren. Van aanrechtbladen in graniet, marmer, composiet of keramiek tot vensterbanken of dorpels in Belgisch Hardsteen. Van de door uzelf gekozen natuursteen platen maken wij complete maatwerk badkamers, dat is pas uniek en exclusief!

In onze eigen werkplaats zijn onze medewerkers in staat om met de modernste computergestuurde zaag-, frees-, CNC- en polijstmachines het gewenste maatwerk te realiseren.

Voorbeelden van maatwerk & zagerij