Tegel en Natuursteen Brabant voor dorpels met uitstraling

Waarom kiezen voor standaard dorpels uit een bouwmarkt? Tegel en Natuursteen Brabant laat u graag zien waarom zijn dorpels uw huis een klassieke of juiste moderne uitstraling geven. En, ze zijn op maat gemaakt bovendien. In onze zagerij kunnen we voor dorpels, vensterbanken en aanrechtbladen alle formaten aan. Neem vandaag nog contact op!

Een dorpel is er niet alleen om de kieren tussen vloer en deur te verkleinen, ze kunnen ook een fraaie overgang vormen tussen twee verschillende soorten vloeren. En in een badkamer kunnen ze tevens dienen als waterkering. Vraag onze experts om advies voor maatwerk in natuursteen en hardsteen dorpels.

Dorpels met bijpassende vensterbank

Natuurstenen of hardstenen dorpels van Tegel en Natuursteen Brabant zijn een lust voor het oog. Voor een aantrekkelijke prijs schaft u er bij ons een aan. Als het om maatwerk gaat, kunnen wij u eveneens een natuurstenen aanrechtblad of vensterbank leveren. De combinatie met een dorpel vormt dan een harmonisch geheel.

Kom uzelf overtuigen in ons bedrijf met grote showroom aan de Lovense Kanaaldijk 47-7 in Tilburg, Noord Brabant. We zijn gevestigd in “Historisch Bedrijvenpark Fabriek 59”. Ook voor alle soorten binnen- en buitentegels kunt u bij ons terecht. Wilt u nu al meer over ons aanbod weten, neem dan contact met ons. Onze vakmensen staan u met plezier te woord.