Natuursteen dorpel, geen onderhoud en jarenlang plezier van

Natuurlijk kunt u kiezen voor een kunststof – of houten dorpel. Bij Tegel en Natuursteen Brabant vinden we die toch minder exclusief. Zeker in vergelijking met een natuursteen dorpel uit ons eigen assortiment.

Niet alleen ziet een natuursteen dorpel er stijlvoller uit, deze behoudt ook tot in lengte van jaren zijn waarde. Bijkomend voordeel is dat een natuursteen dorpel nooit geschilderd hoeft te worden. Een goede natuursteen dorpel is slijtvast en bestand tegen alle weertypen. Dat maakt dit product meteen ook duurzaam en milieuvriendelijk. Maak een afspraak of bel ons voor meer informatie over onze dorpels.

Wij maken ze op maat! Dus u hoeft niet bang te zijn dat wij niet kunnen leveren als uw kozijn een afwijkend formaat heeft. Bij Tegel en Natuursteen Brabant wordt een natuursteen dorpel op maat gemaakt. Op uw verzoek komen we daarvoor bij u de maten opnemen. Omgekeerd bent u bij ons van harte welkom in onze showroom in Tilburg.

Kom u verbazen over ons ruime assortiment, met niet alleen een natuursteen dorpel maar ook vloer- en wandtegels, aanrechtbladen en vensterbanken. Deze laatste is natuurlijk mooi te combineren met uw dorpels! Tegel en Natuursteen Brabant kan dus nog wel eens van pas komen als u plannen hebt voor een verbouwing!

Enkele natuursteen dorpels