Over ons

Tegel en Natuursteen Brabant is gevestigd in Tilburg en al jaren een begrip in Brabant en ver daarbuiten voor vloer en wandtegels.

In de begin jaren lag de nadruk op natuursteen maar sinds enkele jaren is ons assortiment uitgebreid met een breed programma keramische tegels.

Visie

Met al die jaren ervaring hebben we geleerd om goed naar onze klanten te luisteren. De wensen van de klant staan bij ons altijd centraal.

Zaken zoals service, persoonlijk advies, begeleiding, kwaliteit en nazorg zijn voor ons een vanzelfsprekendheid.

Inspireren

We willen graag inspireren en u helpen de juiste keuze te maken. Het aanbod tegels is enorm en met een dergelijk groot aanbod is lastig een keuze te maken.

Tegel en Natuursteen Brabant heeft in elke prijsklasse, kwaliteit en toepassing een tegel.

Aanbiedingen

Bent u op zoek naar betaalbare tegels van goede kwaliteit? Dan hebben we in onze showroom altijd mooie vloertegels voor een aantrekkelijke prijs.

Veel tegels zijn snel uit voorraad leverbaar of anders op korte termijn te leveren. Loop gerust eens bij ons binnen aan de Lovense Kanaaldijk 47-7 waar we gevestigd zijn in Historisch Bedrijvenpark “Fabriek 59”.

Maatwerk & zagerij

Maatwerk aanrechtbladen in graniet, marmer, composiet of keramiek, vensterbanken of dorpels in Belgisch Hardsteen. Complete maatwerk badkamers vervaardigd uit grote platen behoort  ook tot de mogelijkheden.

Dit alles kunnen we voor u verzorgen al dan niet vervaardigd in onze eigen zagerij.

Stuur een bericht