Bij Tegel en Natuursteen Brabant vind je de vloertegel waar je naar zocht!

Voor een betaalbare vloertegel van een goede kwaliteit bent u van harte welkom in de showroom van Tegel en Natuursteen Brabant aan de Lovense Kanaaldijk 47-7 in Tilburg.

Naast mooie vloertegels hebben we ook bijpassende wandtegels, op maat gemaakte dorpels, vensterbanken en natuursteen aanrechtbladen in ons aanbod. Voor ieder budget hebben we tegels in alle soorten en maten voor een mooie prijs.  In de showroom combineren onze klanten naar hartenlust met stalen van zowel een keramische vloertegel, natuursteen als mozaïeken.

Goed advies en excellente service, voor en na de aankoop, zijn bij Tegel en Natuursteen Brabant een vanzelfsprekendheid. Bijvoorbeeld het meenemen en uitproberen van een bepaalde vloertegel voor het aanzicht in uw woning is geen enkel probleem bij ons. Omdat we zo’n enorm assortiment vloer en wandtegels voeren lukt het ons altijd om het resultaat af te stemmen op uw wensen en budget.

Onze vloertegel is vaak uit voorraad leverbaar of anders op zeer korte termijn te leveren. Uw bestelling wordt netjes en snel bezorgd en u kunt ons eveneens inschakelen voor het leggen van de tegels. Wij zien u graag in onze ruime showroom in Tilburg, Noord Brabant. Maak vandaag nog een afspraak!

Groot assortiment goede en betaalbare vloertegels

Wij leveren vele soorten vloertegels, zoals keramiek, marmer, hardsteen, leisteen, basalt, houtlook tegels en graniet.