Altijd een wandtegel van uw gading

Of het nu een robuust ogende wandtegel moet zijn of een die een warme sfeer uitstraalt, bij Tegel en Natuursteen Brabant vindt u altijd iets van uw gading.

Onze tegels misstaan in geen enkele woon- of sanitaire ruimte. Wij helpen u snel en voor een scherpe prijs aan een keramische wandtegel, van marmer of mozaïek.

Qua soorten is er onder meer keuze uit gezaagd, strook of wandstrips. U kunt bij ons direct een combinatie maken met vloertegels. Ook daarvan hebben we een groot assortiment, in verschillende uitvoeringen van keramiek of natuursteen en zowel voor binnen als buiten.

Heeft u een beperkter budget, ook dan kunnen wij u goed van dienst zijn. Tegels in diverse prijsklassen duidelijk voor u opgesteld, zodat u in een oogopslag kunt zien welke in uw situatie het beste zou passen.

Tegel en Natuursteen Brabant werkt samen met specialisten in het verwerken van Keramiek, marmer, graniet, leisteen en andere natuursteen. We beperken ons daarbij niet tot vloer- en wandtegels, maar leveren ook vensterbanken en dorpels. Indien het maatwerk betreft kunt u bij ons aankloppen. Desgewenst komen we bij u thuis inmeten, zodat u verzekerd bent van een passende oplossing.